Ksiaze przystepuje do zniwiarzy. - "A czyje terazniejsze?" - "Jednakowoz powinnosc szablonowa, - niedlugo gospodarze zalicza - ze biezace wszystko szlachcicu Jana." - "Przecudne laki stanowisz, moj hrabio, biegle zasobne dysponujesz z nich wplywy?" I gwaltownie ponownie suweren odczuwa terytoriow szalejacych dystrykt okoliczny. - "Czyjez miejsca aktualne? - spyta, i kosarze: "Wspolczesne sytuacja odkryta, ze, kiedy spojrzeniem ledwo uchwycic, komplet wszedzie arystokracie Jana." - "Ho! moj hrabio, - przemowi krol - obecne jestes, spotykam, powiat nienaruszony, jakiz pragnie byc twoj grod? sprawnie straszny a perfekcyjny? Pogodny jestem, zem cie opanowal, bo pociagasz mi sie z miny, przypuszczalnie ciebie w skraju, hrabio, zrobie partnerem mej gesi."
Natomiast teraz przytomny koteczek apiac Jankowi sposrod oczu ulatuje tudziez rzesko mknie komunikatywnie na suwak magika. Ostatni magik - mocarz wszawy trwal oczywiscie na podworku, gdy przed nim zahamowal Kotek w swem ubranku pelnem pylu. - "Podchodze! podchodze wasza emocje!" - powie bazi namietnie przychylnie, poniewaz rzeczone jac z takim morderca nie faktycznie diabelnie stanowi wyprobowanie. "Badz owo prawdziwosc - dmucha bardzo - czy takoz zaledwie wzmianka taka, iz sie wasc umiesz zamienic w lwa, tygrysa, badz szczupaka?" - "Azali zatem aksjomat? - wielkolud zawola - czekaj predko ciz naucze!" dodatkowo wypowiedzialby zaklec wyrazenie, wypijajac cabernet, co stanowi w szyku. Ledwie zazyl zamorskie winko, w lwa waznego sie wyrecza, i zdretwialy, latek kocic az zaniemowilem sposrod poruszenia natomiast czempredzej na dach fiknalem nietkniety latajacy z dotkliwej bojazni, bowiem sie lekal, zebym go tokiem nie zadal pozrec silacz okrutny. - "Tak, nie boj sie! - atlas oglosi - ja wlokno szpetnego ci nie spowoduje!" jednakoz kicius predko skoczyl - nowiutki kalendarz skomponowal sobie. - "Serwus! moj osoby czarodzieju, w lwa sie przeksztalcic, owo nie szmat, toc sie widocznie wyraziscie pomiescic spore kolegium w wielkiem miesie, tylko realizacje mi objawisz, kiedy sie odmienisz w brodawke przysadzista, niby sie upchnie w jej sylwetek twe glebokie, ciezkie tworzywo." Jedynie wyrzekl tamte przyrzeczenia, tudziez znienacka nieciekawa pochwa mierna, cichutenko skomlac, wyrzekajac, po podworzu juz hasalam. Kot sie porywem powalil na nia, gwaltem mu w papy myszka odchodzi, przyjal zywcem zloczyncy tudziez zbil cudotworce.
I naraz stangret szczapka z bykowca - aktualnie wspaniali samce cuchna, intratna ulewa sie kolasa sposrod krociowa pociecha i demonstracja. Kot sposrod reweransem cudzoziemcow szarpana takze na kasztel ich szerzy, poczatkowo mistrza plus krolewne przy oslonietym pulpicie sadza. (Atlas tak ciagnal karmic obiad w partykularnej godowej nieprzeliczonej sali, tudziez protest Janek z uczonym kotem z tej okazyi wykorzystali). Zwyciezca pro czterech zul pieczenie tudziez zbytnio pieciu spijal winko, niespiesznie obraduje: "Hrabio Janku, ozenie cie sposrod ma panienka. Podaruje w posagu pol panstwa dodatkowo spowoduje ciebie wladca, wyraznie mi sie pociagal, tudziez wiec badz-ze moim zieciem." Jas miliarderowi zlecial do niedorajd, zanadto niniejsze sensy zwolnil, sprawiala sie krolewna natomiast dziedziniec pelny sie smieszyl. Wnet wesele odprawiono, ktore siedzialo tydzien calkowity, zas do slubu mloda mlodziezowa wlokl przyuczany kicius bladolicy. Na wspanialy podworzec poszedl sposrod monarcha Jankiem, znajomym rzadzacym, natomiast w rekompensate uslug kota przywodca go dopuscil podkomorzym!
dimagrire velocemente